Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

4HOME – {KUCHYŇ POPRVÉ}...

úterý 23. září 2014


Tak tahle „vysněná záležitost“ už pomalu nabírá obrátky. Zatím ale jen na obrátky zbíječky, vrtačky a podobných hlučných nástrojů, bez kterých by to nešlo. Přemisťujeme, balíme, přesouváme...jsme nastěhovaní ve třetím patře (vřelé díky za něj...užíváme si tímto chvíli podkrovního bydlení se záchodem a koupelnou se snadným přístupem, bez nutnosti sejít nebo vyjít schody, máme tu i menší kuchyňskou linku se sporákem a Petr navrhl, že bychom se mohli nastálo nastěhovat sem!).

Ve všech patrech to vypadá jako by se tu prohnala naše Bára po dni bez dozoru, všechno je rozházené, na deseti různých místech, stará kuchyň vyskládaná v patře třetím, nová kuchyň v patře prostředním a spotřebiče čekají na svou šanci v „bývalém“ obýváku, ze kterého je teď skladiště...do toho hromada suti, kartónů připravených na odvoz, prachu a plápolajících igelitů zakrývajících ledničku, co zůstala chudák na místě zbořeniště, a volný prostor do obýváku, kde nemáme potřebu mít víc prachu než je nutné...

Pár dní tu pracovně stráví i můj taťka, ale pokusím se mu navodit částečně i moravskou dovolenou za pomoci sladkých buchet, jeho oblíbených vločkových placiček, spousty pohotovostního burčáku a vína a budu doufat, že k nám někdy ještě zajede:)

Neuvěřitelně se těším na to, až si půjdu poprvé v životě koupit tablety do myčky, až si něco dobrého upečeme v naší nové retro troubě, až opláchnu nádobí ve dvojdřezu, který mi chybí snad nejvíc, a až budu po dlouhé době připravovat jídlo ne na půl metru čtverečním, ale na podstatně větší ploše.

Jupíííííí!!!!!


Žádné komentáře:

Okomentovat